• +46706721967
  • per@umaerus.se

Bröderna Brothers på Nalen 2 sept 2017

Bröderna Brothers på Nalen 2 sept 2017

I drygt trettio år har de sjungit, dansat, wailat och gjort akrobatiska djupdykningar i vardagen. Nu kommer göteborgska showgruppen Bröderna Brothers med Alf, Ralf, Rolf, kusin Douglas och morbror Glenn till Nalen!

Göteborgsbandet Bröderna Brothers bildades 1986 och blev kult med låtar som Torsten, Rumphugget och Kärlek i rymden. Deras mellandagsshower på restaurang Gillestugan i Göteborg var länge en tradition med vardagsakrobatik, rockoperor, kupletter och miniskid-stepp. De har också satt upp shower på Stadsteatern, Folkteatern, Nefertiti och filmades live på Musikens Hus inför 20-årsjubiléet. På Lorensbergsteatern i Göteborg firade gruppen trettio år på scenen. Dessutom sverigeturnéer, radioteater och tv-framträdanden.

Bröderna Brothers är Robert W Ljung, Per Umaerus, Sverker Stenbäcken, Stefan Sandberg och Michael Krönlein. Välkomna ner i gillestugan hos Alf, Ralf, Rolf, kusin Douglas och morbror Glenn.

Kom som du är eller som du var på 70-talet. Häng med på en vardaglig tidsresa med både aha-upplevelser och nähä-upplevelser. ”Det är så tajt att Beatles hade kissat på sig” skrev Göteborgs-Posten om gruppens senaste show i december 2016.

http://www.nalen.com/konsert/2017/broderna-brothers/

admin

Lämna ett meddelande